17 Nisan 2013 Çarşamba

%100 ZAYIFLAMA GARANTİSİ-HALİL KARGULU'DAN OBEZLERE DESTEK

%100 ZAYIFLAMAYI VAAD ETMEK ve MUCİZE ÇÖZÜM! üzerine SOHBET
Siz, hiç geçmişe değil de; geçmişi yaşamışlığın resimlerini tekrar görür gibi net şekilde, Geleceğe daldınız mı?
GELİŞEREK ZAYIFLAMA
Gerçek anlamda obezite, bugün ki bakış açısı ile yansıtıldığı gibi: vücutta aşırı yağ birikmesi sonucu değildir! Asıl gerçeği öğrenmek isterseniz 100 yıl sonrası bakış açısı ile, obezite’yi tam olarak şöyle anlatabiliriz..
İnsanlar, Kilo psikolojisi dolayısı ile iç dünyalarında yaşadıkları fırtına sonrası; üzerlerinden bir UFO geçmiş gibi, derin bir uykudan uyandıktan ve çok ama çok yüksek ‘insani ve varlık değerleri’ kayıpları verdikten sonra, yeniden uyanma süreçlerinde şu vahim tablo ile karşılaşacaklardır.  Dünya vatandaşlarının %98’nin obez ve morbid obez olduğunda;  başlarını, arta kalan okyanus’un artık eskisi kadar soğuk olmayan sularına sokup çıkardıklarında, biraz mahcup ama artık tüm gerçekleri zoraki görebilen bilim kurulları oluşturacak ve 2000’li yılların faciası olduğuna kani bir şekilde, Obezite’yi 100 yıl sonra şöyle tanımlayacaklar:
OBEZİTE ’’ideolojilerin, çökmeye yüz tuttuğu, globalleşme tuzağı içerisinde sinsice yerleştirilmiş ve bunun uzantısında kontrolsüz hırslarla, “Gıda ve Farma’’ sektörünün sistem içerisinde Umut tacirliği ve ekonomik vaatler ile süreç içerisinde bilinçli, planlı, ‘insan’ı fizyolojisi ile, psikolojisi ile, sosyal varlığı ile tüm değerlerini ele geçirme, el koyma planıdır. Zihinsel Kölelik düzeninin ilk başlangıç noktası Obezite’dir.. 

DEVAMI İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ 



 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder